SOS ROLL' ON: Емоционален шок, стрес и тревожност

Нашита скъпоценна SOS roll'on формула концентрира най-ефективните етерични масла за лечение на ежедневните ви заболявания. Синергията "SOS ЕМОЦИОНАЛЕН ШОК, СТРЕС И ТРЕВОГА" помага за успокояване на стреса и тревогите, балансира и хармонизира емоциите и се бори с безсънието. Готов за употреба, може да се използва директно от вътрешната страна на китките или върху слънчевия сплит. Неговите качества ще се изразят както през кожата така и чрез обонянието.


 • Идеален за: успокояване на тревогите и страховете, борба със соматичните разстройства, свързани със стреса, хармонизиране и балансиране на емоциите и борба с безсънието
 • Свойства: успокояващо, релаксиращо, премахване на стреса, балансиране и хармонизиране
 • Качество: 100% чисти натурални етерични масла. Био растително масло, 100% чисто, екстрахирано без разтворител, необработено и студено пресовано. Този COSMOS ORGANIC roll'on е сертифициран от ECOCERT Greenlife според стандарта COSMOS.Синергия на етерични масла в рол'он: SOS ЕМОЦИОНАЛЕН ШОК, СТРЕС И ТРЕВОЖНОСТ

ЗАЩО ГО ОБИЧАМЕ?

 • Висока концентрация: етерични масла за оптимална ефективност и масло от кайсиеви ядки за омекотяване и транспортиране на активните молекули в кръвния поток.
 • Лесен за нанасяне: изключително практичен рол'он за нанасяне на точното количество!
 • Лесен за транспортиране: малък размер за мобилна употреба
 • Многофункционална употреба: страхове, тревоги, шокове, затруднено заспиване, безсъние, тази синергия е от голяма помощ в много ситуации!
 • Качество: 100% чист и органичен състав
 • Произведено във Франция


ЕФЕКТИВНОСТТА ПРЕДИ ВСИЧКО!

Качеството на етеричното масло е от решаващо значение както в ароматерапията, за вашите козметични процедури, така и за вашето "благосъстояние". Всяко от нашите етерични масла е внимателно подбрано от еталонни производители. Всичките ни етерични масла са HEBBD (ботанически и биохимично определени) и всяка партида е тествана в лаборатория, за да се гарантира съдържанието на активни съставки, гаранция за нейната ефективност и сила.

 • Всички етерични масла в този рол'он са 100% чисти и с етикет ОРГАНИЧНИ АВ (от органично земеделие), контролирани и сертифицирани от ECOCERT France SAS FR-BIO-01.
 • Всички наши етерични масла са анализирани чрез хроматография и са HEBBD (т.е. ботанически и биохимично определени).
 • Ние гарантираме проследимостта на партидите и произхода.
 • Систематична проверка за отсъствието на кръстосано замърсяване по време на производството.
 • Растителното масло от кайсиеви ядки е ОРГАНИЧНО, 100% чисто, екстрахирано без разтворител, необработено и студено пресовано и етикетирано COSMOS ORGANIC, сертифицирано от ECOCERT Greenlife в съответствие със стандарта COSMOS.
 • Нашите бутилки не съдържат фталати, бисфенол, алкилфеноли, парабени или нано компоненти.
 • Нашите бутилки са произведени в Европа.
 • Смес COSMOS ORGANIC, сертифицирана от ECOCERT Greenlife според стандарта COSMOS.
 • Козметично качество. Произведено във Франция.


Tози рол'он идеално съчетава свойствата на етеричните масла и маслото от кайсиеви ядки, за да образува оптимална, безопасна и ефективна синергия.

Етерично масло от Майоран: от съществено значение за облекчаване на стреса, успокоява соматичните разстройства, свързани със стреса, като стомашни спазми, мускулни болки или сърцебиене.
Етерично масло от Мандарина: много ефективно антистрес масло, успокоява страховете и тревогите и насърчава съня.Дермокаустик
(дразни кожата) в най-чистата си форма, той винаги се използва, по кожен път, в синергия с други етерични или растителни масла.
Етеричното масло от Петигрен: балансира и хармонизира, етеричното масло от Petit Grain bigarade успокоява, отпуска и насърчава съня. Подобно на майорана, той намалява соматичните разстройства, свързани със стреса.
Етерично масло от Лавандула
(официналис) е невероятно успокояващо. Бори се със стреса, успокоява страховете и помага в борбата срещу безсънието.
Растително масло от Кайсиеви ядки: омекотяващо и течно, не оставя мазен филм върху кожата. Счита се за една от най-добрите бази за синергии на етеричните масла. Неговата консистенция  му позволява да проникне по-дълбоко в дермата и хиподермата, носейки със себе си етеричните масла на синергията.


СЪСТАВ / INCI:

Състав: PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, CITRUS NOBILIS (MANDARIN ORANGE) PEEL OIL, ORIGANUM MAJORANA FLOWER OIL, LIMONENE*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) LEAF OIL, LINALOOL*. Намира се естествено в етеричните масла.


КАК СЕ ИЗПОЛЗВА ?

От вътрешната страна на китките: нанесете, след това разтрийте двете си китки и ги вдишайте дълбоко. Поемете няколко дълбоки вдишвания. Повтаряйте приложението на всеки 15 минути в продължение на 1 час, ако е необходимо в случай на внезапна тревожност. Не превишавайте 4-6 приложения на ден. Този път на приложение има предимството да действа както по обонятелен път, така и по кожен път. Това е безопасен, ефективен и удобен начин за отпускане и намаляване на стреса в случаи на внезапна тревожност.
На слънчевия сплит: Използвайте тази синергия върху слънчевия сплит 3-4 пъти на ден, ако е необходимо. Тук синергията действа главно чрез кожата. Особено мощен, този начин на приложение обаче е по-малко практичен при пътуване.
Върху носна кърпа: ако имате свръхчувствителна кожа или ако кожата ви реагира на някое от етеричните масла, присъстващи в синергията, винаги можете да я  приложите върху носна кърпа. След това вдишайте носната кърпичка, като поемете няколко дълбоки вдишвания. Тук, вие се възползвате от ползите от тази синергия по обонятелен път. Този по-нежен начин на приложение може да се използва толкова често, колкото е необходимо, за успокояване на внезапния страх или тревожност.


"ПОЛЕЗНО В СЛУЧАЙ НА" - МНЕНИЕТО НА НАШИЯ ФАРМАЦЕВТ

Универсална и много ефективна, тази синергия ще бъде полезна в множество извънредни ситуации, като например внезапен страх или пристъп на тревожност. Неговите добродетели ще се проявят чрез обонянието, но също така и чрез кожата. Когато се прилагат върху вътрешната страна на китките (където кожата е много тънка), активните молекули на етеричните масла бързо навлизат в кръвния поток. Този начин на приложение често се използва, когато се изисква почти мигновено действие (както в случай на пристъпи на тревожност или панически страхове): това се нарича ароматна инфузия.


Страхове и паника

Емоционални сътресения

Внезапна мъка

Стрес

Безсъние


ОСНОВНИ СВОЙСТВА

 • Хармонизиране и балансиране +++
 • Релаксиращо и успокояващо ++++
 • Антистрес ++++
 • Помага при разстройства, свързани със соматичния стрес, като схванат врат, сърцебиене или стомашни спазми +++
 • Борба с безсънието +++

ВНИМАНИЕ!

 • Първите 3 месеца от бременността: НЕ
 • Бременни и кърмещи жени: НЕ
 • Бебета под 6 месеца: НЕ
 • Деца под 8 години: НЕ
 • Деца под 12 години: ДА
 • Възрастни и юноши: ДА

Специални предпазни мерки

Да не се прилага върху зоната около очите или върху лигавиците.
Етеричното масло от мандарина е фотосенсибилизиращо. Не се препоръчва излагането на засегнатата област на слънце в рамките на 6 часа след прилагането на тази синергия.
Етеричното масло от мандарина е леко дермокаустично в чисто състояние. Дозировката и разреждането му са внимателно адаптирани, за да гарантират безопасна употреба на малки площи.
Етеричното масло от  лавандула
(официналис) може да бъде алергично: препоръчително е да се направи тест в сгъвката на лакътя с рол'он и да се провери липсата на кожна реакция (зачервяване, подуване, сърбеж) в рамките на 48 часа. 
Не използвайте върху увредена кожа или върху отворена рана.
Само за външна употреба
!

Важна забележка

За терапевтична употреба, моля, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.
Данните, обобщени тук, са дадени само за информация и не могат да ангажират нашата отговорност.Описаните тук етерични масла са натурални билкови продукти. Те обаче не са без опасност и без възможни взаимодействия с други лекарства или лечения. Ето защо е много важно да спазвате препоръчаните дози и да кажете на Вашия лекар или фармацевт, че приемате тези продукти: той сам ще може да определи дали има някакви взаимодействия между тези етерични масла и друго лечение или лекарство, което бихте взели.
За медицински съвет, в случай на специфични или продължителни симптоми, моля, консултирайте се с Вашия лекар. Само той ще може да постави точна диагноза и да Ви предпише най-подходящото лечение, ако е необходимо.

SOS ROLL' ON: Емоционален шок, стрес и тревожност

Доставка

Доставка за цяла България!

Удобни връзки с нас

Ние сме на Ваше разположение.

 • Код на продукта: SOS001
 • Наличност: В наличност
 • 20.00 лв.

Възможни варианти

Тагове: Ароматерапия, SOS ROLL' ON, SOS ROLL' ON: Емоционален шок, стрес и тревожност

Ботаническо наименование: Pogostemon cablinИзползвана част: ЛистаМетод на получаване: Парн..
8.40 лв.

Ботаническо наименование: Chamaemelum nobile или Anthemis nobilisИзползвана част: ЦветовеМетод на по..
25.20 лв.

Ботаническо наименование: Melaleuca alternifoliaИзползвана част: ЛистаМетод на получаване:..
9.60 лв.

Ботаническо наименование: Lavandula angustifolia (син:  Lavandula officinalis)Използ..
13.50 лв.

Ботаническо наименование: Citrus sinensisИзползвана част: Кора на плодаМетод на получава..
4.50 лв.