SOS ROLL' ON: Главоболие

Нашите скъпоценни SOS ROLL' ON формули концентрират най-ефективните етерични масла за лечение на ежедневните ви заболявания. Синергията "SOS Главоболие" помага в борбата срещу главоболието, успокоява гаденето, най-често свързано с главоболие и успокоява стреса. Готов за употреба, може да се използва директно върху слепоочията, шията или челото. Неговите качества се разгръщат при прилагане върху кожата и чрез обонянието.

 • Идеален за: успокояване на главоболие, главоболие от напрежение и гадене, както и свързан със стреса тортиколис
 • Свойства: бори се с гаденето, успокоява болката и възпалението и успокоява стреса
 • Качество: 100% чисти етерични масла, ОРГАНИЧЕСКИ И СЕДМИЧНО. Био растително масло, 100% чисто, екстрахирано без разтворител, необработено и студено пресовано. Този COSMOS ORGANIC roll'on е сертифициран от ECOCERT Greenlife в съответствие със стандарта COSMOS.

Синергия на етерични масла в SOS ROLL' ON: Главоболие

ЗАЩО ГО ОБИЧАМЕ?

 • Висока концентрация: етерични масла за оптимална ефективност и масло от кайсиеви ядки за омекотяване и транспортиране на етерични масла в кръвния поток.
 • Лесен за нанасяне: изключително практичен рол'он за нанасяне на точното количество!
 • Лесен за транспортиране: малък размер за използване в движение
 • Многофункционален: за борба с главоболието като цяло! Болка, гадене, схванат врат, стрес, това е пълната и ефективна синергия!
 • Качество: 100% чист и органичен състав
 • Произведено във Франция
 •  

ЕФЕКТИВНОСТТА ПРЕДИ ВСИЧКО!

Формулиран от нашия фармацевт, този рол'он идеално съчетава свойствата на етеричните масла и маслото от кайсиеви ядки, за да образува оптимална, безопасна и ефективна синергия.

Етерично масло от Мента: от съществено значение за главоболие, етеричното масло от мента помага за успокояване на гаденето, което може да бъде резултат от силно главоболие. Ментолът, който съдържа, освен че осигурява приятно усещане за студ върху болезнените зони, успокоява локалната болка.
Етерично масло от Легнала гаултария: съставено почти изцяло от метил салицилат, това етеричното масло  е отлично противовъзпалително и аналгетично средство. Известно е, че успокоява мускулни болки, болки в сухожилията и ревматизъм, също така облекчава главоболието.
Етерично масло от Лавандин:
етеричното масло от лавандин е изключително успокояващо психиката средство. Помага в случай на стрес или преумора, които могат да причинят главоболие от напрежение. Камфорът, съдържащ се в малки количества в това етерично масло, отпуска мускулите и облекчава сковаността: идеален е в случай на схванат врат или врат, блокиран от стрес!
Етерично масло от екзотичен Босилек: Идеално за храносмилателни проблеми, екзотичният босилек успокоява гаденето, често свързано с главоболие. Също така е добро болкоуспокояващо, полезно по време на болезнени или възпалителни спазми.
Растително масло от кайсиеви ядки:
омекотяващо, не оставя мазен филм върху кожата. Счита се за една от най-добрите бази за синергии на етерични масла. Неговата текстура му позволява да проникне по-дълбоко в дермата и хиподермата, носейки със себе си етеричните масла на синергията.

 

НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ ЗА КАЧЕСТВО

Качеството на етеричното масло е от решаващо значение както в ароматерапията, за вашите козметични процедури, така и за вашето "благосъстояние". Всяко от нашите етерични масла е внимателно подбрано от еталонни производители. Всичките ни етерични масла са HEBBD (ботанически и биохимично дефинирани) и всяка партида е тествана в лаборатория, за да се гарантира съдържанието на активни съставки, гаранция за нейната ефективност и сила.

 • Всички етерични масла в този рол'он са 100% чисти и с етикет ОРГАНИЧНИ- АВ (от органично земеделие), контролирани и сертифицирани от ECOCERT France SAS FR-BIO-01.
 • Всички наши етерични масла са анализирани чрез хроматография и са HEBBD (т.е. ботанически и биохимично определени).
 • Ние гарантираме проследимостта на партидите и произхода.
 • Систематична проверка за отсъствието на кръстосано замърсяване по време на производството.
 • Растителното масло от кайсиеви ядки е ОРГАНИЧНО, 100% чисто, екстрахирано без разтворител, необработено и студено пресовано и етикетирано COSMOS ORGANIC, сертифицирано от ECOCERT Greenlife в съответствие със стандарта COSMOS.
 • Нашите бутилки не съдържат фталати, бисфенол, алкилфеноли, парабени или нано компоненти.
 • Нашите бутилки са произведени в Европа.
 • Смес COSMOS ORGANIC, сертифицирана от ECOCERT Greenlife според стандарта COSMOS.
 • Козметично качество. Произведено във Франция.

 

СЪСТАВ / INCI:

Състав: PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, MENTHA PIPERITA OIL, OCIMUM BASILICUM OIL, GAULTHERIA PROCUMBENS LEAF OIL, LINALOOL*, LIMONENE*, BENZYL ALCOHOL . Намира се естествено в етеричните масла.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА ?

Върху слепоочията, шията и челото: нанесете рол'она върху слепоочията, челото или задната част на шията с кръгови движения. Предпочитайте слепоочията и челото в случай на главоболие. Приложението върху задната част на врата ще бъде идеално за намаляване на напрежението в мускулите на врата. Нанесете ограничено количество (2 до 3 кръгови движения) върху челото и/или слепоочията, за да предотвратите дразненето на очите. Повторете приложението на всеки 15 минути в продължение на 1 час, ако е необходимо. Не превишавайте 6 до 8 приложения на ден. Не се препоръчва прилагането на тази синергия върху шията, челото и слепоочията едновременно.

"ПОЛЕЗНО В СЛУЧАЙ НА" - МНЕНИЕТО НА НАШИЯ ФАРМАЦЕВТ

Тази синергия ще помогне в борбата с всички компоненти на главоболието. Мигрената, както и главоболието от напрежение понякога могат да бъдат причинени от силен стрес или преумора. Те могат да бъдат придружени от мускулна скованост на врата, както и силно гадене. В същото време болкоуспокояващо, противовъзпалително, против гадене и антистрес, този рол'он ще бъде ценен съюзник. Комбинацията от метил салицилат, ментол, линалоол и камфор е идеална, но много мощна, за да се използва внимателно!


Главоболие

Тортиколис, свързан със стреса

Мускулно напрежение в областта на шията

Гадене, свързано с главоболие

 

ОСНОВНИ СВОЙСТВА

 • Облекчаване на болката ++++
 • Релаксираща и успокояваща психика ++
 • Против гадене +++
 • Противовъзпалително +++

Внимание!

 • Първите 3 месеца от бременността: НЕ
 • Бременни и кърмещи жени: НЕ
 • Бебета под 6 месеца: НЕ
 • Деца под 8 години: НЕ
 • Деца под 12 години: НЕ
 • Възрастни и юноши: ДА

Специални предпазни мерки

Да не се прилага върху зоната около очите или върху лигавиците.
Ментолът в ментата, както и метил салицилатът в легналата гаулгтария може да засегне очите, ако се прилагат близо до тях.
Етеричното масло от екзотичен босилек е дермокаустично
(дразнещо кожата). Дозировката и разреждането му са внимателно адаптирани, за да гарантират безопасна употреба на малки площи.
Етеричното масло от лавандин може да бъде алергично: препоръчително е да се направи тест в сгъвката на лакътя с ролона и да се провери липсата на кожна реакция (зачервяване, подуване, сърбеж) в рамките на 48 часа. 
Този рол'он не се препоръчва за хора с епилепсия.
Този рол'он не се препоръчва за хора, алергични към аспирин.
Само за външна употреба!

Важна забележка

За терапевтична употреба, моля, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.
Данните, обобщени тук, са дадени само за информация и не могат да ангажират нашата отговорност.
Описаните тук етерични масла са натурални билкови продукти. Те обаче не са без опасност и без възможни взаимодействия с други лекарства или лечения. Ето защо е много важно да спазвате препоръчаните дози и да кажете на Вашия лекар или фармацевт, че приемате тези продукти: той сам ще може да определи дали има някакви взаимодействия между тези етерични масла и друго лечение или лекарство, което бихте взели.
За медицински съвет, в случай на специфични или продължителни симптоми, моля, консултирайте се с Вашия лекар. Само той ще може да постави точна диагноза и да Ви предпише най-подходящото лечение, ако е необходимо.

 

SOS ROLL' ON: Главоболие

Доставка

Доставка за цяла България!

Удобни връзки с нас

Ние сме на Ваше разположение.

 • Код на продукта: SOS003
 • Наличност: В наличност
 • 20.00 лв.

Възможни варианти

Тагове: Ароматерапия, SOS ROLL' ON, SOS ROLL' ON: Главоболие

Нашите скъпоценни SOS Roll'on формули концентрират най-ефективните етерични масла за лечение на еже..
20.00 лв.