SOS ROLL' ON: Гадене при пътуване

Нашите скъпоценни SOS Roll'on формули концентрират най-ефективните етерични масла за лечение на ежедневните ви заболявания. Синергията "SOS ROLL' ON: Гадене при пътуване“ помага за успокояване на гаденето, усещането за дискомфорт и тежест в стомаха, свързани пътуването. Готов за употреба, може да се използва директно от вътрешната страна на китките. Възможно е също да вдишвате аромата директно от бутилката или предварително поставена върху носна кърпа.

 • Идеален за: успокояване на гаденето, намаляване на неразположенията при движение, успокояване на храносмилателната система
 • Свойства: против гадене и повръщане
 • Качество: 100% чисти етерични масла, ОРГАНИЧНИ. Био растително масло, 100% чисто, екстрахирано без разтворител, необработено и студено пресовано. Този COSMOS ORGANIC roll'on е сертифициран от ECOCERT Greenlife в съответствие със стандарта COSMOS.

 

ЗАЩО ГО ОБИЧАМЕ?

 • Висока концентрация: етерични масла за оптимална ефективност и масло от кайсиеви ядки за лесно транспортиране на активните молекули в кръвния поток.
 • Лесен за нанасяне: изключително практичен рол'он за нанасяне на точното количество!
 • Лесен за пренос: малък размер за използване в движение
 • Качество: 100% чист и органичен състав
 • Произведено във Франция

 

ЕФЕКТИВНОСТТА ПРЕДИ ВСИЧКО!

Формулиран от нашия фармацевт, този рол'он идеално съчетава свойствата на етеричните масла и маслото от кайсиеви ядки, за една безопасна и ефективна синергия.

Етерично масло от Мента: необходимо е в случай на гадене или главоболие. Ефикасно и много мощно масло,улесняващо храносмилането. Това е идеалното етерично масло в случай на прилошаване при движение ... или след парти! Предупреждение, не е подходящ за гадене при бременни жени.
Етерично масло от Лимон: идеално за детоксикация на черния дроб и улесняване на храносмилането, етеричното масло от лимон помага в борбата срещу гадене, морска болест при деца или гадене при бременни жени. Ефективен и безопасен за използване, той е оценен от цялото семейство.
Етерично масло от Джинджифил:
мощен храносмилателен тоник, намалява гаденето, ускорява храносмилането и се бори срещу запека.
Етерично масло от екзотичен Босилек: успокоява гаденето, намалява спазмите и подуването на корема и насърчава храносмилането.
Растително масло от Кайсиеви ядки: омекотяващо, не оставя мазен филм върху кожата. Счита се за една от най-добрите бази за синергии на етерични масла. Неговата летливост му позволява да проникне по-дълбоко в дермата и хиподермата, носейки със себе си активните молекули на етеричните масла от тази синергия.

НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ ЗА КАЧЕСТВО

Качеството на етеричното масло е от решаващо значение както в ароматерапията, за вашите козметични процедури, така и за вашето "благосъстояние". Всяко от нашите етерични масла е внимателно подбрано от еталонни производители. Всичките ни етерични масла са HEBBD (ботанически и биохимично дефинирани) и всяка партида е тествана в лаборатория, за да се гарантира съдържанието на активни съставки, гаранция за нейната ефективност и сила.

 • Всички етерични масла в този рол'он са 100% чисти и с етикет ОРГАНИЧНИ АВ (от органично земеделие), контролирани и сертифицирани от ECOCERT France SAS FR-BIO-01.
 • Всички наши етерични масла са анализирани чрез хроматография и са HEBBD (т.е. ботанически и биохимично определени).
 • Гарантираме проследимостта на партидите и произхода.
 • Систематична проверка за отсъствието на кръстосано замърсяване по време на производството.
 • Растителното масло от кайсиеви ядки е ОРГАНИЧНО, 100% чисто, екстрахирано без разтворител, необработено и студено пресовано и етикетирано COSMOS ORGANIC, сертифицирано от ECOCERT Greenlife в съответствие със стандарта COSMOS.
 • Нашите бутилки не съдържат фталати, бисфенол, алкилфеноли, парабени или нано компоненти.
 • Нашите бутилки са произведени в Европа.
 • Смес COSMOS ORGANIC, сертифицирана от ECOCERT Greenlife според стандарта COSMOS.
 • Козметично качество. Произведено във Франция.

 

СЪСТАВ / INCI:

Състав: PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, MENTHA PIPERITA OIL, LIMONENE, OCIMUM BASILICUM OIL, ZINGIBER OFFICINALE ROOT OIL, LINALOOL*, CITRAL*, GERANIOL.*  Намира се естествено в етерични масла.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА ?

От вътрешната страна на китките: нанесете от вътрешната страна на китките с кръгови движения. След това разтрийте двете си китки и ги вдишайте дълбоко. Поемете няколко дълбоки вдишвания. Повторете приложението 2-3 пъти на час, ако е необходимо. Не превишавайте 4-6 приложения на ден.Приложението на маслата става чрез обонянието и чрез кожата.  Това е ефективен начин за бързо успокояване на неразположенията при пътуване.
На носна кърпа: ако имате свръхчувствителна кожа или ако кожата ви реагира на някое от етеричните масла, присъстващи в синергията, винаги можете да приложите синергията върху носна кърпа. След това вдишайте носната кърпа, като поемете няколко дълбоки вдишвания. Тук, ще се насладите на ползите от тази синергия чрез обонянието си. Този по-щадящ начин на приложение ще се използва толкова често, колкото е необходимо по време на пътувания.

"ПОЛЕЗНО В СЛУЧАЙ НА" - МНЕНИЕТО НА НАШИЯ ФАРМАЦЕВТ

Комбинацията от тези 4 етерични масла помага в борбата с дискомфорта, гаденето и тежестта в стомаха; добре познати симптоми на болест при пътуване. Тази синергия действа едновременно през кожата и чрезобонянието. Наличието на ментол и лимонен намалява гаденето и подпомага храносмилането. Внимавайте, тази синергия не е подходяща при гадене при бременни жени. В този случай е възможно да се приема вътрешно по 1 капка етерично масло от лимон максимум 3 пъти на ден.

Болест при пътуване

Внезапно гадене

Усещане за тежест в стомаха

ОСНОВНИ СВОЙСТВА

 • Против гадене ++++
 • Храносмилателна +++

Внимание!

 • Първите 3 месеца от бременността: НЕ
 • Бременни и кърмещи жени: НЕ
 • Бебета под 6 месеца: НЕ
 • Деца под 8 години: НЕ
 • Деца под 12 години: НЕ
 • Възрастни и юноши: ДА

Специални предпазни мерки

Да не се прилага в областта на очите или лигавиците.
Етеричните масла от екзотичен босилек, лимон и джинджифил са дермокаустични
(дразнят кожата) в най-чистата си форма. Препоръчително е да приложите тази синергия върху малка площ (като вътрешната страна на китките). Ако имате чувствителна кожа, вдишайте аромата директно от бутилката.
Този рол'он не се препоръчва за хора с епилепсия!
Само за външна употреба!


Важна забележка

За терапевтична употреба, моля, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.
Данните, обобщени тук, са дадени само за информация и не могат да ангажират нашата отговорност.
Описаните тук етерични масла са натурални билкови продукти. Те обаче не са без опасност и без възможни взаимодействия с други лекарства или лечения. Ето защо е много важно да спазвате препоръчаните дози и да кажете на Вашия лекар или фармацевт, че приемате тези продукти: той сам ще може да определи дали има някакви взаимодействия между тези етерични масла и друго лечение или лекарство, което бихте взели.
За медицински съвет, в случай на специфични или продължителни симптоми, моля, консултирайте се с Вашия лекар. 
Само той ще може да постави точна диагноза и да Ви предпише най-подходящото лечение, ако е необходимо.

SOS ROLL' ON: Гадене при пътуване

Доставка

Доставка за цяла България!

Удобни връзки с нас

Ние сме на Ваше разположение.

 • Код на продукта: SOS006
 • Наличност: В наличност
 • 20.00 лв.

Възможни варианти

Тагове: Ароматерапия, SOS ROLL' ON, SOS ROLL' ON: Гадене при пътуване