Дишай свободно!

Нашите ценни формули за дифузия съдържат взаимодействие на ефективни етерични масла с приятни и оригинални аромати. Сместа за дифузия "Дишай свободно!" подпомага дишането, разрежда слузта и прочиства бронхите, както и носа. Антивирусно и антибактериално, бори се с респираторни инфекции и помага за укрепване на имунитета. От съществено значение е да помогнете за преодоляването на настинки и други зимни инфекции! Готов за употреба, може да се използва във всички видове дифузери, както и по обонятелен път, директно върху носна кърпа за по-интензивен ефект.


·        Идеален за: борба със зимни инфекции, прочистване на дихателните пътища, отпушване на носа, разреждане на слузта и укрепване на имунната система.

·        Свойства: противоинфекциозно, отхрачващо, флуидизиращо, антикатарално, имуностимулиращо.

·        Качество: 100% чисти етерични масла, BIO и HEBBD.


ЗАЩО ГО ОБИЧАМЕ?

Висока концентрация на етерични масла: направени от 100% чисти етерични масла за максимална ефективност

Лесен за транспортиране: малък размер на капкомер за употреба в движение

Универсална употреба: за използване в дифузер, за поставяне върху кърпа или за дишане директно от бутилката

Качество: 100% чисти и органични етерични масла

Неговият балансиран и приятен ароматен аромат: свеж,  дървесен аромат, леко пикантен с нотка на мащерка и розмарин

Произведено във Франция

ЕФЕКТИВНОСТТА ПРЕДИ ВСИЧКО!

Качеството на етеричното масло е от решаващо значение както в ароматерапията, за вашите козметични процедури, така и за вашето "благосъстояние". Всяко от нашите етерични масла е внимателно подбрано от еталонни производители. Всичките ни етерични масла са HEBBD (ботанически и биохимично определени) и всяка партида е тествана в лаборатория, за да се гарантира съдържанието на активни съставки, гаранция за нейната ефективност и сила.

Формулирана от нашия фармацевт, тази смес за дифузия идеално съчетава свойствата на етеричните масла, за да образува оптимална, безопасна и ефективна синергия.

·     Всички етерични масла в тази смес са 100% чисти и ОРГАНИЧНО с етикет AB (от органично земеделие), контролирани и сертифицирани от ECOCERT France SAS FR-BIO-01.

·        Всички наши етерични масла са анализирани чрез хроматография и са HEBBD (т.е. ботанически и биохимично определени).

·        Ние гарантираме проследимостта на партидите и произхода.

·        Систематична проверка за отсъствието на кръстосано замърсяване по време на производството.

·        Нашите бутилки не съдържат фталати, бисфенол, алкилфеноли, парабени или нано компоненти.

·        Нашите бутилки са произведени в Европа.

·        Произведено във Франция.

 

Етерично масло от мащерка линалол: мощно противоинфекциозно, насърчава унищожаването на вируси и бактерии. Действа ободряващо и стимулиращо, укрепва имунната защита.
Етеричното масло от евкалипт глобулис: антибактериално и отхрачващо, насърчава елиминирането на слуз, обезвъздушава дихателните пътища и помага за преодоляване на инфекциите.
Етерично масло от ниаули: помага за намаляване на температурата, насърчава отхрачването на слуз и се бори срещу вируси и бактерии.
Етерично масло от розмарин с цинеол: деконгестант, също така е антибактериално и антивирусно.
Етерично масло от кипарис: известно със своите антитусивни свойства (суха и упорита кашлица), етеричното масло от кипарис също се бори срещу изчезването на гласа.


КАК СЕ ИЗПОЛЗВА ?

Дифузия: Използва се с дифузер, пулверизиране, нежна топлина (арома лампа). Разпръснете 4 до 6 капки от синергията в зависимост от размера на помещението и вида на използвания дифузeр. Възможно е да разпръснете тази синергия 2 до 3 пъти на ден за 30 минути до 1 час. Този начин на използване ще бъде предпочитан, когато искате да пречистите въздуха в къщата, да улесните дишането или да подсилите имунната система на цялото семейство. За да отпушите дихателните пътища и да разтопите слузта по-интензивно, предпочитайте начините на употреба по-долу.
На носна кърпа: Поставете 2 до 3 капки от синергията върху кърпичка и вдишайте аромата дълбоко. Възможно е да вдишвате тази синергия 4 до 6 пъти на ден за няколко минути. Този начин на използване ще бъде предпочитан за по-мощен ефект или когато присъствието на деца или животни в стаята не позволява дифузия.

Дишане директно от бутилката: Възможно е да вдишвате тази синергия 3 до 4 пъти на ден за 1 или 2 минути. Този начин на използване ще бъде предпочитан за по-мощен ефект или когато присъствието на деца или животни в стаята не позволява дифузия.

Не използвайте вечер: Тази синергия съдържа стимулиращи етерични масла, препоръчително е да не я използвате вечер преди лягане.

МНЕНИЕТО НА НАШИЯ ФАРМАЦЕВТ

Идеален за изчистване на дихателните пътища, тази синергия помага за премахване на излишната слуз и отпушване на запушеният нос. При дифузия пречиства въздуха в къщата и улеснява дишането. За по-лична и по-интензивна употреба, вдишайте директно бутилката (или поставете няколко капки върху кърпичка). Евкалиптол (наричан още 1,8-цинеол) и линалоол, присъстващи в значителни количества в тази синергия, съответно помагат за отхрачване и прочистване. Алфа-пиненът, съдържащ се в етеричното масло от кипарис, помага за разреждане на слузта и за отпушване на дихателните пътища.

Задръстване на дихателните пътища

Запушен нос

Кашлица (суха и мазна)

Зимни епидемии

Намалена имунна защита


ОСНОВНИ СВОЙСТВА

·        Разтварящ и отхрачващ ++++

·        Антикатарален ++++

·        Противоинфекциозно +++

·        Имуностимулатор ++

·        Антитусивно +++

ВНИМАНИЕ!

·        Първите 3 месеца от бременността: НЕ

·        Бременни и кърмещи жени: НЕ

·        Бебета под 6 месеца: НЕ

·        Деца под 8 години: НЕ

·        Деца под 12 години: НЕ

·        Възрастни и юноши: ДА

 

Специални предпазни мерки

Тази синергия съдържа стимулиращи етерични масла, препоръчително е да не го разпръсквате вечер преди сън.
Тази синергия не се препоръчва за хора с астма или епилепсия.
Изключителна външна употреба.

Важна забележка

За терапевтична употреба, моля, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.
Обобщените тук данни са само за информация и не могат да ангажират нашата отговорност.
Описаните тук етерични масла са натурални билкови продукти. Те обаче не са без опасносни и без възможни взаимодействия с други лекарства или лечения. Ето защо е много важно да спазвате препоръчаните дози и да кажете на Вашия лекар или фармацевт, че приемате тези продукти: той сам ще може да определи дали има някакви взаимодействия между тези етерични масла и друго лечение или лекарство, което бихте взели.
За медицински съвет, в случай на специфични или продължителни симптоми, моля, консултирайте се с Вашия лекар. Само той ще може да постави точна диагноза и да Ви предпише най-подходящото лечение, ако е необходимо.

Дишай свободно!

Доставка

Доставка за цяла България!

Удобни връзки с нас

Ние сме на Ваше разположение.

  • Код на продукта: FD001
  • Наличност: В наличност
  • 20.00 лв.

Възможни варианти

Тагове: Ароматерапия, Формули за дифузия, Дишай свободно!

Ботаническо име: Jasmine SambacПроизход: ИндияИдентификация на аромата: Унисекс*Не съдържа алко..
22.00 лв.

Ботаническо наименование: Aniba rosaeodoraОпаковка: Tъмно стъклено шишенце от 5 мл. с капкомерО..
21.30 лв.

Ботаническо наименование: Cinnamosma frangrans BaillСиноними: МандравасаротраГеографски ..
13.20 лв.

Ботаническо наименование: Cinnamomum camphora Използвана част: ЛистаМетод на получаване: П..
9.50 лв.

Ботаническо наименование: Boswellia CarteriiПродуктивен орган: Смолата от дървото Boswell..
19.60 лв.