Серум против стареене

Богата на коензим Q10, тази персонализирана серумна база е мощен антиоксидант, който забавя стареенето на  клеткие на кожата. Съдържащата се в него хиалуронова киселина помага за намаляване на фините линии и бръчки, като овлажнява и повдига кожата. Тази хидратация се подсилва от комбинацията на розов хидролат с растително масло от макадамия. Течен и нелепкав, този серум против стареене е идеален и за изпълване на околоочния контур и е подходящ за всеки тип кожа.

Простота и ефективност преди всичко! Съставен само от 9 съставки (всички активни), той не съдържа никакви излишни или инертни съставки и се фокусира върху основното: ефективно хидратиране и изпълване на лицето ви!

Готови за употреба или ако желаете може да се персонализира, като добавите специфични етерични масла, за да му придадете повече свойства.

Типове кожа: Подходящ за всички възрасти и всеки тип кожа

Серум против стареене за лице, околоочен контур за всички типове кожа (лека и течна текстура, адаптира се към всички типове кожа).

Производство: "Произведено във Франция"

***Забележка: разклатете добре бутилката преди всяка употреба!

 

ЗАЩО ГО ОБИЧАМЕ?

 

Неговите анти-стареене и антиоксидантни свойства: коензим Q10 и хиалуронова киселина са мощни активни съставки против стареене, против бръчки и плътност;

 

Ултра течна и лека текстура: не оставя лепкави остатъци или мазно усещане;

Неговите мощни овлажняващи и подхранващи свойства: богати на глицерин, масло от макадамия и органичен хидрозол

Неговият „чист“ и „минималистичен“ състав: общо 9 съставки, всички активни! Органично растително масло, органичен хидрозол, органичен глицерин... (вижте по-долу)

 

100% адаптивни: можете да го използвате такъв, какъвто е, или да го персонализирате чрез добавяне на етерични масла за още повече свойства или за задоволяване на конкретна нужда

100% от съставките са описани подробно по-долу: за пълна прозрачност

Не съдържа вода! Заменихме традиционно използваната вода с розов хидрозол, за още по-голяма ефективност и повече хидратация.

  

НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ ЗА КАЧЕСТВО

Надеждно биологично земеделие: без парфюми, оцветители, силикони, парабени, наночастици, фталати, феноксиетанол, парафини, ГМО, продукти от животински произход. Не е тестван върху животни и все още е подходящ за най-чувствителната кожа.
Нашите био етикети: ние внимателно подбираме производителите, с които работим от години, за да гарантираме безупречно и постоянно качество на нашите суровини и продукти. Нашите хидрозоли идват от дестилацията на сертифицирани органични растения, нашите растителни масла и масла са 100% чисти и натурални, необработени и студено пресовани.

СЪСТАВ

  • 98,60% съставки от естествен произход
  • 97,34% сертифицирани органични съставки
  • 98,93% активни съставки (в сравнение с 35% до 60% за традиционните продукти)

100% от съставките са обяснени подробно:

Растително масло от Макадамия: известно със своята сладост и характерната си миризма на препечени ядки, растителното масло от макадамия овлажнява и подхранва кожата в дълбочина. Ултра универсален, често се сравнява с маслото от сладък бадем.

Глицерин: 100% натурален растителен глицерин дълбоко хидратира кожата и я прави еластична и гладка. Некомедогенен, също така е ниско алергичен.

Розов хидрозол: наричан още "розова вода", този хидрозол е изключително средство против стареене. Неговият фин аромат, неговите регенериращи и тонизиращи свойства са идеални за суха, зряла или матова кожа.

Коензим Q10:Мощен антиоксидант, коензим Q10 помага за предотвратяване на оксидативния стрес върху кожните клетки. Той ограничава преждевременното стареене на кожата, предизвикано например от замърсяване, слънце или тютюн.

Ксантанова гума: желиращ агент за водната фаза, придава на този серум лека и течна текстура. Ксантановата гума също така задържа вода върху повърхността на кожата и гарантира отлична хидратация.

Хиалуронова киселина: върховна активна съставка против бръчки и стареене, хиалуроновата киселина задържа вода върху повърхността на кожните клетки. Повдига, тонизира кожата и изглажда фините линии. Това средство против изсушаване е подходящо за всички типове кожа, въпреки че е идеално за дехидратирана или зряла кожа.

Сода за хляб :100% естествен регулатор на киселинността, той леко алкализира препарата, така че крайното рН да е перфектно адаптирано към рН на кожата.

Витамин Е: е консервант за маслените фази, предотвратяващ гранясването на маслата и маслата, съдържащи се в препарата. Витамин Е също е отличен антиоксидант, който помага да предпазим клетките на кожата ни от стареене. Нашият витамин Е е разреден в слънчогледово масло, което обяснява наличието на последното в състава.

Изоцид: това е консервант за водни фази, разрешен от етикетите BIO (за да се предотврати развитието на микроби).

INCI:
ЦВЕТНА ВОДА РОЗА ДАМАСЦЕНА*, ГЛИЦЕРИН*, МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА MACADAMIA TERNIFOLIA*, СКВАЛАН, КСАНТАНОВА гума, НАТРИЕВ ХИАЛУРОНАТ, УБИХИНОН, ТОКОФЕРОЛ, МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА ХЕЛИАНТУС АННУУС, МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА HELIANTHUS ANNUUS, ADIUMACYACYACY, BAUMECYACYACY, AQUIDACYACY, AQUIDACYACY.
* Продукти от биологично земеделие.

 

                                                             

ПЕРСОНАЛИЗИРАМ... ИЛИ НЕ!

100% гъвкава, нашата "антиоксидантна и изпълваща" серумна база против стареене може да се използва такава, каквато е или може да бъде персонализирана чрез добавяне на едно или повече етерични масла, за да й придаде повече свойства или да отговори на конкретна нужда.

Примери за употреба:

ИЗПОЛЗВАЙТЕ В СЕРУМ ЗА КОНТУРА НА ЛИЦЕТО ИЛИ ОЧИТЕ

Нашият "антиоксидант и плътен" серум против стареене е подходящ за всички типове кожа и особено за зряла кожа. Овлажняващ и подхранващ, подходящ е както за суха и дехидратирана кожа, така и за комбинирана или мазна кожа. Некомедогенен и не лепнещ, подходящ е и за проблемна кожа, както и за склонни към лесно омазняване. Ще бъде идеален за  околоочния контур, за да намалите тъмните кръгове и да озарите външния вид.

 

Персонализация № 1 Зряла или набръчкана кожа:

Тази серумна основа е особено подходяща за зряла кожа. За да подсилите нейното действие против бръчки и регенериране, добавете 6 капки етерично масло от розово дърво директно във вашата бутилка, след което внимателно го разбъркайте, като бавно обърнете бутилката с главата надолу (внимавайки да я затворите добре) няколко пъти подред. За да сте сигурни в хомогенността на сместа, използвайте пипетата! Аспирирайте серума няколко пъти в пипетата и след това го върнете във флакона. Когато добавяте етерични масла към вашия серум, препоръчително е да избягвате зоната около очите по време на прилагане. Нанасяйте сутрин или вечер върху чиста и суха кожа преди вашия дневен или нощен крем.

Персонализация № 2 Суха или раздразнена кожа:
Тази серумна основа е идеална за суха или раздразнена кожа. За да регенерирате и излекувате сухата и увредена кожа, добавете 6 капки етерично масло от лавандула официналис директно във вашата бутилка, след което разбъркайте внимателно, като бавно завъртите бутилката (внимавайки да я затворите добре) с главата надолу няколко пъти. . За да сте сигурни в хомогенността на сместа, използвайте пипетата! Аспирирайте серума няколко 
пъти в пипетата и след това го върнете във флакона. Когато добавяте етерични масла към вашия серум, препоръчително е да избягвате зоната около очите по време на прилагане. Нанасяйте сутрин или вечер върху чиста и суха кожа преди вашия дневен или нощен крем.

Персонализация № 3 Околоочен контур:
Тази серумна основа може да се използва и като околоочен контур.Използва се както е, без добавяне на етерични масла. За да подсилите антиоксидантните му свойства, можете да добавите, ако желаете, 4 капки витамин Е директно във вашата бутилка. Витамин Е ще помогне за забавяне на стареенето на клетките около очите. Разбъркайте внимателно бутилката, като бавно я обърнете (като внимавате да я затворите добре) с главата надолу няколко пъти подред. За да сте сигурни в хомогенността на сместа, използвайте пипетата! Аспирирайте серума няколко пъти в пипетата и след това го върнете във флакона. Нанесете върху околоочния контур, като потупвате няколко капки серум отвътре навън.

Персонализация № 4 Мазна или комбинирана кожа:
Тази течна, нелепкава серумна основа може да се нанася върху по-мазна кожа. За да пречистите и дезинфекцирате в дълбочина, без омазняване, добавете 6 капки етерично масло от чаено дърво директно към бутилката си, след което разбъркайте внимателно, като бавно завъртите бутилката (внимавайки да я затворите добре) с главата надолу няколко пъти. За да сте сигурни в хомогенността на сместа, използвайте пипетата! Аспирирайте серума няколко пъти в пипетата и след това го върнете във флакона. Когато добавяте етерични масла към вашия серум, препоръчително е да избягвате зоната около очите по време на прилагане. Нанасяйте сутрин или вечер върху чиста и суха кожа преди вашия дневен или нощен крем.


Персонализация № 5 Уморена и матова кожа:

Тази серумна основа ще направи матовата и уморена кожа да блести. За да озарите тена, добавете 6 капки етерично масло от иланг-иланг (или 6 капки етерично масло от морков, като средство против петна и замърсяване) директно в бутилката си, след което внимателно го разбъркайте, като го завъртите бавно (и като внимавате да затворете го добре) с главата надолу няколко пъти подред. За да сте сигурни в хомогенността на сместа, използвайте пипетата! Аспирирайте серума няколко пъти в пипетата и след това го върнете във флакона. Когато добавяте етерични масла към вашия серум, препоръчително е да избягвате зоната около очите по време на прилагане. Нанасяйте сутрин или вечер върху чиста и суха кожа преди вашия дневен или нощен крем.


Серум против стареене

Доставка

Доставка за цяла България!

Удобни връзки с нас

Ние сме на Ваше разположение.

  • Код на продукта: SM001
  • Наличност: В наличност
  • 35.00 лв.

Възможни варианти

Тагове: Ароматерапия, Серуми, Серум против стареене

Ботаническо име: Mimusops ElengiПроизход: ИндияСъстав: Екстракт от маусай, цветя и сандалово дърво...
20.00 лв.

Ботаническо наименование: Macadamia integrifoliaПроизход: КенияЦвят: Светло-зелена, ..
4.80 лв.