Narcissus Attar

Ботаническо име: Narcissus spp 

Произход: Индия (родно място), Испания, южното крайбрежие на Франция, северното крайбрежие на Мароко и Португалия.

Смесва се добре с: Бергамот, Лавандула, Жасмин, Чаено дърво, Лимон, Гераниум, Пачули, Нероли, Иланг-Иланг и Розово етерично масло.

*Не съдържа алкохол

Предпазни меркиПреди употреба бременни жени, кърмачки и малки деца да се консултират с лекар.

 

Описание:

Приема се традиционен и сложен метод за извличане на масло от Нарцис Атар. Този процес на екстракция се прилага, за да се получи чистата форма на маслото. По принцип този атар се извлича от цветовете на растението нарцис, което цъфти през пролетния сезон. Този атар се използва при формулирането на много екзотични парфюми и ароматизирани продукти, благодарение на своя завладяващ и богат аромат. 

Естественият аромат, получен чрез процеса на екстракция, е основно с тъмно зелен цвят. Използва се и по време на сеанси за ароматерапия, тъй като това масло помага да се облекчи стресният ум с помощта на неговия аромат. Лечението на стреса, депресията и други подобни проблеми е възможно при правилното използване на това масло.
Атарът намира широко приложение при приготвянето на душ гелове и козметични продукти.

Родно място - Индия, но днес, поради голямото си търсене, атар от нарцис се изнася в цял свят.

 

Приложение:

Благодарение на своя привлекателен и завладяващ аромат този атар се използва широко за приготвянето на екзотични и естествени парфюми.

Помага да се излекуват проблеми, свързан с депресивното състояние на ума, така че този атар също се използва по време на ароматерапевтични сесии.

Помага да освежите ума, като успокоява нервите и отпуска тялото със своя флорален аромат.

Подходящ за масаж.

Използва се и при формулирането на няколко продукти за грижа за кожата, тъй като се счита за подходяща за кожата attar благодарение на полезните свойства.

 

Ароматерапия

Това масло работи като по чудо, за отстраняване депресивното състояние на ума и също така е полезно за онези, които страдат от хроничен стрес. Помага за лечение на проблеми като депресия, стрес и други подобни проблеми с помощта на своя очарователен аромат. Това масло се счита за много полезно, тъй като осигурява голямо облекчение както на на ума така и на тялото.

 

Парфюмерия

Атарът от нарцис се изнася в цял свят благодарение на своя велик и невероятен аромат. Широко  се използва при подготовката на много екзотични парфюми и други ароматизирани продукти. Ароматът му е траен и помага да се премахване естествената миризма на тялото.Narcissus Attar

Доставка

Доставка за цяла България!

Удобни връзки с нас

Ние сме на Ваше разположение.

  • Код на продукта: AT003
  • Наличност: В наличност
  • 22.00 лв.

Възможни варианти

Тагове: Индийски атари, Narcissus Attar

Ботаническо наименование: Ricinus communisПроизход: ИндияЦвят: Много светложълта до..
3.30 лв.

Ботаническо име: Mimusops ElengiПроизход: ИндияСъстав: Екстракт от маусай, цветя и сандалово дърво...
20.00 лв.

Ботаническо име: Nelumbo nucifera*Не съдържа алкохол Произход: Южна Индия, щат -&nbs..
20.00 лв.