Juhi Attar

Ботаническо име: Jasminum auriculatum
Произход: Северна Индия
Цвят и миризма: Изключително тежък аромат на гардения
Разтворимост: Разтворим в алкохол и неразтворим във вода
Специфично тегло: 0,9750 до 0,9950
Оптично въртене: 0.62000 - 0.64800
Индекс на пречупване: 1.4365 до 1.4525
Точка на възпламеняване: 200,00 ° F.
Метод на екстракция: Парна дестилация


Предпазни мерки:

Преди употреба бременни жени, кърмачки и малки деца да се консултират с лекар.
 
Описание: 


“Juhi attar” притежава завладяващия аромат на жасмин, който се съдържа в основната нотка на сандалово дърво. Използва се широко за производството на козметика, както и в парфюмерийните продукти. Атарът се използва също като аромат в екзотични формули за грижа за кожата, както и с естествени парфюмни масла.

Описание на продукта: 

Приет е естествен и органичен процес за извличане на маслото, което се използва за формулирането на органично парфюмно масло, което има богат аромат и това масло е чисто в природата. Етеричното масло от сандалово дърво също се използва при приготвянето на този атар, който действа като основен агент. Приет е традиционен метод за извличане, тъй като помага за запазването на всички полезни свойства на маслото. По принцип цветята на растението Juhi се използват в процеса на екстракция, тъй като имат приятен и богат аромат. Растението, което се използва в процеса на екстракция, за да се получи този атар, се отглежда основно в Северна Индия и е добре известно с невероятните си ароматни цветя. Лечението на кожни проблеми като кожни обриви, акне, пъпки, сухота  могат лесно да бъдат излекувани с използването на това масло, тъй като това масло е добре известно със своите терапевтични свойства. Използва се  в много продукти насочени за грижа за кожата.Метод на екстракция


Методът на хидро-дестилационната екстракция е приет за извличане на това масло Jutar attar от цветето на растението Juhi. В чисто масло , което се получава е дълбоко, освежаващо,с чувствителен аромат.Основно е в оранжево кафяв цвят.


Приложение


Поради богатия си и цветен аромат, това масло от атар се използва широко по време на ароматерапевтичния процес. Ароматът на този атар помага за раждането на положителните мисли в съзнанието на човека, като елиминира всички проблеми, свързани със стреса, тревожността и депресията.Помага за засилване силата на медитация, като успокоява нервната система,осигурява спокойствие на ума. Този атар  помага за подобряване на концентрацията.


Козметични продукти


Благодарение на маслото Juhi Attar(щадящо кожата), се използва широко при приготвянето на козметични продукти, тъй като това масло от атар се счита за полезно, ако се прилага директно върху увредената кожа. По време на производството на козметични продукти като лосиони, кремове и т.н. този атар се използва като активно вещество в продукта, за да подобри неговата полза и да подобри неговият аромат.


Парфюмерия


Използването на атара Juhi е широко разпространено в парфюмерийната индустрия за приготвяне на екзотични парфюми и други ароматни продукти, тъй като маслото има богати и дълбоки ароматни свойства. Този атар също се счита за дълготраен парфюм.


Ароматерапия


Атара  Juhi често се използва в сеанси на ароматерапията, тъй като помага за освобождаването на тялото и ума от всякакъв вид стрес.

Предпазни мерки: Бременните жени трябва да потърсят съвет от своите експерти преди употребата на това масло.Juhi Attar

Доставка

Доставка за цяла България!

Удобни връзки с нас

Ние сме на Ваше разположение.

  • Код на продукта: AT017
  • Наличност: В наличност
  • 20.00 лв.

Възможни варианти