Ново Маска за очи от естествен нефрит

Маска за очи от естествен нефрит

Тази ревитализираща охлаждаща маска за очи от нефрит е идеалният завършек на всяка грижа за кожата! Маската за очи за жени и мъже е естествено хладна на допир и осигурява моментален  релакс,както и прекрасен и удобен способ за въздействие върху повяхнала и уморена кожа на лицетоМаска за лице от нефрит е идеалният завършек на дългият  и натоварен ден!

Прохладата и теглото на маска за очи против стареене насърчава клетъчния метаболизъм и отпуска мускулите на лицето и кожата, така че да изглеждате най-добре, независимо от стреса! Нашата студена маска за очи служи като средство за намаляване на подпухналостта на очите и може също да помогне за намаляване на бръчките и зачервяването.

Искате да се чувствате най-добре? Търсите естествено облекчаване на главоболието?

Маска за очи срещу мигрена от нефрит може да се използва или загрята, или охладена, за да облекчи болката и стреса.

Поставете маската в хладилника преди употреба и оставете студения камък да осигури естествено облекчение на мигрената, докато се отпуснете.

Леко загрята, топлата маска за очи може също да помогне за премахване на задръстванията и да облекчаване  проблеми със синусите.

Лечебните свойства на нефрита и периодичното използване на маската помага за :

-премахване на торбичките под очите,

-за подобрявана на кръвообращението,

-за по-хубав тен на лицето,

-за изглаждане на бръчките,

-за намаляване черните кръгове около очите,

-за намаляване размерите на порите,

-за забавяне на процесите на стареене.

Нефритената маска може да се поставя и върху различни болезнени места на тялото: При главоболие, мигрена, високо кръвно налягане и уморени очи се поставя върху лицето. При проблеми с бъбреците и отделителната система- върху кръста.

Начин на употреба:

След като почистите лицето си, нежно поставете маската върху челото и очите си и се отпуснете за поне 10-20  минути. Можете също да обърнете маската с главата надолу и да поставите върху областта на устата и челюстта, за да повлияете на бръчките и напрежението в тази част на лицето.

Как да използвам:

Може да почистите, само с вода или просто избършете нефритената маска за лице с влажна кърпа. Не използвайте абразиви при почистването. Подсушете със суха кърпа.


Спецификации:

 

Материал: естествен нефрит

Включен пакет:

1 x Маска за очи

Маска за очи от естествен нефрит

Доставка

Доставка за цяла България!

Удобни връзки с нас

Ние сме на Ваше разположение.

  • Код на продукта: ACS012
  • Наличност: В наличност
  • 35.00 лв.

Тагове: Аксесоари, Маска за очи от естествен нефрит